OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

info@tailormade.fi

Carl Sjöblom 050-5878477 , Ville Helenius 040-5303883
FAQ - Usein kysytyt kysymykset:

KYSYMYS
"Meille tulossa pienemmät synttärijuhlat lähimmille kavereille. Voiko Tailor Maden tilata pienemmällä kokoonpanolla esiintymään?"

VASTAUS
Kyllä Tailor Made:n voi tilata myös pienemmällä kokoonpanolla. Esim. Tailor Made -Duo:ssa laulusolistimme esiintyy kitaristin säestyksellä.

_________________________________________________

KYSYMYS
"Tailor Made on tulossa soittamaan häihimme. Tarvitseeko meidän hommata jotain äänilaitteita lisäksi, jos haluamme soittaa ruokailun taustalla musiikkia vai voiko teidän laitteita käyttää siihen tarkoitukseen?"

VASTAUS
Tuomme omat äänilaitteemme mukanamme pienemmille keikoille (häät, yksityiset synttärit, pienet yritystilaisuudet) ja voitte käyttää äänilaitteitamme puheisiin sekä taustamusiikkiin. Aika, jolloin bändi tuo äänilaitteensa juhlapaikalle, tulee neuvotella etukäteen.
Suurempiin tiloihin ja tapahtumiin saa kauttamme järjestettyä tarvittaessa laadukasta ääni- ja valokalustoa sekä tarvittavat teknikot.

_________________________________________________

KYSYMYS
"Tuleeko bändille varata jokin takahuonetila? Entä tarvitseeko teille varata ruokaa ja juomaa?"

VASTAUS
Olisi toivottavaa, että bändille järjestyisi jokin oleskelutila juhlapaikalta vaatteiden vaihtoon sekä settien välisille tauoille.
Ruoka ja juoma eivät ole edellytys esiintymisellemme, mutta lähes poikkeuksetta Suomessa käytäntöön ja hyvään meininkiin on kuulunut, että bändille järjestetään myös ruokaa ja juomaa. Ilta on yleensä pitkä ja näin varmistetaan, että kaikilla on hyvä fiilis koko illan ajan ja juhlista tulee ikimuistoiset!